Schoonheidssalon & -behandelingen

schoonheidssalon-skincareHuidtherapeute & schoonheidsspecialiste

Als huidtherapeute en schoonheidsspecialiste behandel ik sinds 1980 in mijn praktijk te Heerhugowaard zeer veel tevreden klanten.

Ook kunt U bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

Elektrische ontharing

Elektrische ontharing wordt gedaan door middel van Diathermie. Ik heb voor deze methode gekozen omdat door mijn ervaring deze behandeling sneller werkt dan de blend methode en minder pijnlijk is. Deze behandeling is voor het blijvend verdwijnen van de overbeharing. Men kan een verwijsbrief aan de huisarts vragen, waarna de behandeling voor het grotendeels wordt vergoed door het ziekenfonds.

Littekenmassage

Door middel van een specifieke massage techniek kunnen littekens voor het grootste gedeelte verdwijnen, zelfs oude littekens.

Littekens die veroorzaakt zijn door brand of door een ongeluk of operatie kunnen versoepeld worden. Het weefsel wordt opgerekt zodat de patiënt minder pijn en meer bewegingsvrijheid krijgt.

ACNE

Acne is een huidprobleem die eigenlijk zeer goed opgelost kan worden , door het probleem aan te pakken en niet de symptomen. In principe kan bij ieder huidtype en bij elke leeftijd acne ontstaan. De meest voorkomende vorm is de “acne vulgaris” veroorzaakt door hormonale veranderingen tijdens de puberteit. Andere oorzaken kunnen zijn “stress”, onregelmatige leefwijze (overmatig alcohol gebruik en te weinig slaap), geen goede voeding (teveel verzadigde vetten, te weinig gebruik van ruwe vezels), medicijn gebruik en ook contact met bepaalde stoffen (sommige cosmetische producten of chemische stoffen). Door een verhoogde talgproductie kunnen stuwingen of verstoppingen in de poriën ontstaan, waardoor de ontwikkeling van de acne in de hand wordt gewerkt. Deze verstoppingen veroorzaken vaak comedonen (“mee-eters” en ontstekingen.

De oorzaken kunnen verschillend zijn maar daar komen wij door middel van elimineren achter, zodat wij daarna aan het probleem kunnen gaan werken.

Al vanaf 1980 gespecialiseert in Acne heb ik de meest zwaarste problemen kunnen oplossen.

Chemische peeling

Door middel van een chemische peeling kunt U nu ook de restlittekens laten verdwijnen. De chemische peeling wordt in de praktijk uitgevoerd in ongeveer een uur, waarna er een vervelling plaats vindt die in een week tijd uw huid vernieuwd, waarna u zes weken niet in de zon mag, door middel van een sunblock beschermt u de nieuwe huid. Deze behandeling is het beste te laten doen in de herfst, wintertijd.

Bel meteen om een afspraak te maken: 072-5723170
Anneke Beukeveld | Valkkooglaan 95 | 1705 AN | Heerhugowaard

linkedin-icon-32x32